Kövess minket!
  
     

Tökéletes hangulat akár otthonunkban is

Tökéletes hangulat akár otthonunkban is
2014, április 30.

Legyen szó egy nagy családi fészekről, agglegénylakásról, fiatalok közös albérletéről, vagy a dédszülők antik bútorokkal berendezett házáról, a hozzáillő hangulat elengedhetetlen. Ennek eléréséhez járul hozzá a mára már mindenki számára elérhetővé vált fénytechnika.

Minden helyiség eltérő funkcióval bír életünkben, így ahhoz illően kell megtervezni a világítást is: a túl erős fény ugyanúgy károsan hat a szemünkre, ahogy a túl kevés. A szem romlását, megbetegedését megelőzve a tökéletes fényerősséget beépített izzókkal, továbbá asztali lámpákkal, vagy LED fénycsíkokkal is elérhetjük.

A LED fénytechnika nagy előnye az alacsony fogyasztás mellett a minimális hőtermelés, így biztonságosan, tűzveszély, vagy olvadás fennálló veszélye nélkül alkalmazható. Színeiben is hatalmas a kínálat. Legelterjedtebbek a fehér, kék, zöld, piros, sárga, vagy ezek kombinációiból alkotott színes izzósorok, de igény szerint beszerezhető más árnyalat, akár a lila vagy türkiz is.

Egy jól megválasztott fénycsík kellemes atmoszférát biztosít, élvezetesebbé teszi a helyiségben töltött időt!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
bérléskölcsönzés2
Nívós házibuli megfizethető áron

Minden házibuli meghatározó része a zene. Nem csak a megfelelő dalok kiválasztása nehéz feladat, azok megszólaltatása az igazi kihívás. Erre...

Close