Kövess minket!
  
     

Megtakarítás kölcsönzéssel

Megtakarítás kölcsönzéssel
2014, április 30.

Egy céges rendezvény nem lehet kellőképpen sikeres a megfelelő hangosítás nélkül. Különleges esemény alkalmából tartott összejövetelre nem szükséges feleslegesen megvásárolni a hang-, és fénytechnika összes nélkülözhetetlen eszközét, a rendezvény időtartamára akár bérelhetőek is a berendezések.

Az esemény alkalmával profi szakemberek telepítik a megfelelő műszaki eszközöket, és biztosítják a zavartalan működésüket a céges összejövetel teljes időtartama alatt. Legyen szó hangfalakról, erősítőről, végfokról, vagy akár DJ pultról, hatalmas kínálatból válogathatunk. A legtöbb szolgáltató személyre szabott árajánlatot nyújt, valamint előre összeállított kombinációk is szerepelnek alternatívaként a program helyszínétől, vendégeinek létszámától, és jellegétől függően.

Ezzel a lehetőséggel jelentős összeget spórolhat meg a rendezvényt adó cég, és a hangosítás működtetésének feladataival sem kell foglalkozniuk. A kölcsönzés a leggazdaságosabb megoldás, ha kifogástalan színvonalú rendezvényre vágyik.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube