Kövess minket!
  
     

Hangtechnika bérlés bármilyen rendezvényre!

Hangtechnika bérlés bármilyen rendezvényre!
2020, március 31.

A zenét, előadást is biztosító rendezvényeken, például esküvőkön, családi napokon vagy sportesemények során elengedhetetlen a megfelelő hangosítás megléte, hogy a sugárzott zene és beszéd megfelelő minőségben, a rendezvény kijelölt területén egységesen hallható legyen, de ne legyen túl zavaró. A modern hangtechnika bérlési megoldásokkal, például a távvezérelhető digitális keverőpulttal ráadásul rengeteg helyet spórolhatunk meg, hiszen nincsen szükség hatalmas pultok használatára, így több hely jut a vendégeknek is. De kire bízzuk a hangtechnika bérlési és kiépítési feladatok ellátását?

hangtechnika bérlés mellett egy éjszakai buliban a fénytechnikai eszközök is fontos szerepet töltenek be, hiszen rendkívüli hangulatot varázsolhatnak egy koncertre, esküvőre vagy diszkóba. Amennyiben éppen nagy volumenű rendezvény szervezése előtt áll, és szeretné a fény- és hangtechnika bérlést a legjobb kezekben tudni, ahol valóban modern eszközökkel és profi kivitelezéssel segítenek megfizethető árakon, ismerje meg cégünket!

A Nortyx Pro Kft. csapata nagy múlttal és szakértelemmel van jelen a hangtechnika bérlést nyújtó szolgáltatók piacán. Csapatunk a legmodernebb technológiájú kellékekkel segít a teljes körű kivitelezésben, legyen szó esküvőkről, céges rendezvényekről, élő koncertekről, diszkókról, utcabálokról, konferenciákról vagy sporteseményekről. Minden fajtájú rendezvényhez megfelelő berendezésekkel rendelkezünk, amik garantálják, hogy hangtechnika bérlési szolgáltatásaink kiválóan kiszolgálják majd a vendégeket. Cégünk emellett rögzítéstechnikai és utómunka szolgáltatásokat is vállal, és a bérlés mellett fix telepítést is vállalunk, emellett természetesen a személyzet biztosítását is ránk bízhatja, ha a helyzet úgy kívánja.

Amennyiben éppen fény- és hangtechnika bérlést keres közelgő rendezvényére, ne habozzon, keresse fel weboldalunkat a részletekért a www.hangcuccberles.hu internetes címen, és készséggel állunk rendelkezésére! Ha bővebb információra van szüksége vagy a megrendelés mellett döntött, vegye fel velünk a kapcsolatot a peter@nortyx.hu e-mail címen vagy a 06-30-587-1922-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
People attending a Congress
Előadás nemzetközi viszonylatban

A szinkrontolmácsok és tolmácsgépek használata elkerülhetetlen a nemzetközi konferenciák alkalmával. Segítségükkel az előadást minden résztvevő egyidejűleg hallhatja a saját anyanyelvén....

Close