Kövess minket!
  
     

Előadás nemzetközi viszonylatban

Előadás nemzetközi viszonylatban
2014, április 30.

A szinkrontolmácsok és tolmácsgépek használata elkerülhetetlen a nemzetközi konferenciák alkalmával. Segítségükkel az előadást minden résztvevő egyidejűleg hallhatja a saját anyanyelvén.

A hangszigetelt tolmácsfülkében dolgozó szinkrontolmácsok az előadót hallják megszólalni fülhallgatón keresztül, közben az előttük elhelyezett mikrofonba folyamatosan fordítják a szavait az előre kiválasztott nyelvre. A kimenő digitális jelet egy infravörös jeladón keresztül továbbítják az előadást hallgatók fülében elhelyezkedő vevő készülékekbe. Így a résztvevők minimális, a megértést nem akadályozó csúszással hallják az előadó szavait saját anyanyelvükön. Ezek a tolmácsgépek zajmentes, jó minőségű hangot közvetítenek a tökéletes megértés érdekében.

Az ország bármely pontján tartott előadásra bérelhető tolmácsgép, amely akár kétezer fős létszámig igénybe vehető. A kisméretű, hordozható tolmácsgépek kiválóak múzeumi tárlatvezetéshez, vagy idegenvezetéshez kisebb csoportok számára.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
International Flags
Tolmácsgépek akár hétköznapi használatra is

A mai világban az érvényesülés elengedhetetlen feltétele a nyelvtudás. Legalább egy, de jobb esetben több idegen nyelven is tudnunk kell...

Close