Kövess minket!
  
     

A felejthetetlen házibuli eszköze

A felejthetetlen házibuli eszköze
2014, április 30.

Egy felejthetetlen házibulihoz nem csak egy jó lakásra, erős hangzásra, és remek társaságra van szükség, elengedhetetlenek a fénytechnika otthonunkra szabott vívmányai is!

Az éjszaka színesítéséről, hangulat fokozásáról kiválóan gondoskodnak a fényorgonák. Egy kisebb nappali megvilágosításához elegendő készülék nem kíván külön vezérlőegységet. Az irányítást nem más, mint maga a zene végzi! A beépített mikrofonnak köszönhetően a kedvenc számai minden hullámát képes követni a fények villanása.

A mikrofon érzékenysége pedig mechanikusan szabályozható, külön a mély-, közép-, és magas hangok esetében. Mindenki könnyedén megtalálja a saját lakásába illőt, akár szín, akár méret tekintetében! A három csatornás fényorgonák színei a piros, zöld, és kék. Négy csatorna esetén a sárga színnel, hat csatornánál pedig további egy kékkel és egy naranccsal bővül a színek kínálata.

A fényorgonák súlya nem haladja meg a két és fél kilogrammot, így egyszerűen felszerelhető a szoba bármely részére, így biztosítva az egész helyiség hangulatvilágítását!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
fénytechnika1
Tökéletes hangulat akár otthonunkban is

Legyen szó egy nagy családi fészekről, agglegénylakásról, fiatalok közös albérletéről, vagy a dédszülők antik bútorokkal berendezett házáról, a hozzáillő hangulat...

Close